završni rad
Primarna prerada mlijeka i proizvodnja svježeg sira u mljekarama srednjeg kapaciteta

Špoljarić, Maja
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i mlijeka

Citirajte ovaj rad

Špoljarić, M. (2015). Primarna prerada mlijeka i proizvodnja svježeg sira u mljekarama srednjeg kapaciteta (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:751264

Špoljarić, Maja. "Primarna prerada mlijeka i proizvodnja svježeg sira u mljekarama srednjeg kapaciteta." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:751264

Špoljarić, Maja. "Primarna prerada mlijeka i proizvodnja svježeg sira u mljekarama srednjeg kapaciteta." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:751264

Špoljarić, M. (2015). 'Primarna prerada mlijeka i proizvodnja svježeg sira u mljekarama srednjeg kapaciteta', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:751264

Špoljarić M. Primarna prerada mlijeka i proizvodnja svježeg sira u mljekarama srednjeg kapaciteta [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 28.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:751264

M. Špoljarić, "Primarna prerada mlijeka i proizvodnja svježeg sira u mljekarama srednjeg kapaciteta", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:751264

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.