Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Zlosa, T. (2015). Reološke karakteristike majoneze s pulpom manga proizvedene rotor-stator sustavom homogenizacije (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:360650
Zlosa, Tihana. "Reološke karakteristike majoneze s pulpom manga proizvedene rotor-stator sustavom homogenizacije." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:360650
Zlosa, Tihana. "Reološke karakteristike majoneze s pulpom manga proizvedene rotor-stator sustavom homogenizacije." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:360650
Zlosa, T. (2015). 'Reološke karakteristike majoneze s pulpom manga proizvedene rotor-stator sustavom homogenizacije', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:360650
Zlosa T. Reološke karakteristike majoneze s pulpom manga proizvedene rotor-stator sustavom homogenizacije [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:360650
T. Zlosa, "Reološke karakteristike majoneze s pulpom manga proizvedene rotor-stator sustavom homogenizacije", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:360650