prikaz prve stranice dokumenta Svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom raži
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom raži

Gelemanović, Marta
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Gelemanović, M. (2013). Svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom raži (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:205777

Gelemanović, Marta. "Svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom raži." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:205777

Gelemanović, Marta. "Svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom raži." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:205777

Gelemanović, M. (2013). 'Svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom raži', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 16.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:205777

Gelemanović M. Svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom raži [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 16.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:205777

M. Gelemanović, "Svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom raži", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:205777

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.