prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa

Đurkan, Sanja
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Đurkan, S. (2013). Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:742800

Đurkan, Sanja. "Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:742800

Đurkan, Sanja. "Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:742800

Đurkan, S. (2013). 'Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:742800

Đurkan S. Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 22.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:742800

S. Đurkan, "Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:742800

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.