Đurkan, S. (2013). Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:742800
Đurkan, Sanja. "Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:742800
Đurkan, Sanja. "Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:742800
Đurkan, S. (2013). 'Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 14 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:742800
Đurkan S. Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2024 October 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:742800
S. Đurkan, "Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:742800