prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa

Đurkan, Sanja (2013)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering

Cite this document

Đurkan, S. (2013). Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:742800

Đurkan, Sanja. "Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:742800

Đurkan, Sanja. "Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:742800

Đurkan, S. (2013). 'Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 13 August 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:742800

Đurkan S. Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2020 August 13] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:742800

S. Đurkan, "Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:742800

Islandora Bookmark - Please login to use this feature