završni rad
Autohtona i industrijska proizvodnja sira ementalera
završni rad

Čičić, Ana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i mlijeka

Citirajte ovaj rad

Čičić, A. (2014). Autohtona i industrijska proizvodnja sira ementalera : završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:926168

Čičić, Ana. "Autohtona i industrijska proizvodnja sira ementalera : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:926168

Čičić, Ana. "Autohtona i industrijska proizvodnja sira ementalera : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:926168

Čičić, A. (2014). 'Autohtona i industrijska proizvodnja sira ementalera : završni rad', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 01.12.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:926168

Čičić A. Autohtona i industrijska proizvodnja sira ementalera : završni rad [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 01.12.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:926168

A. Čičić, "Autohtona i industrijska proizvodnja sira ementalera : završni rad", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:926168

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.