Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Smiljanić, J. (2013). Utjecaj temperature i tlaka na protok permeata kod koncentriranja soka aronije nanofiltracijom (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:883157
Smiljanić, Jelena. "Utjecaj temperature i tlaka na protok permeata kod koncentriranja soka aronije nanofiltracijom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:883157
Smiljanić, Jelena. "Utjecaj temperature i tlaka na protok permeata kod koncentriranja soka aronije nanofiltracijom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:883157
Smiljanić, J. (2013). 'Utjecaj temperature i tlaka na protok permeata kod koncentriranja soka aronije nanofiltracijom', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 13.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:883157
Smiljanić J. Utjecaj temperature i tlaka na protok permeata kod koncentriranja soka aronije nanofiltracijom [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 13.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:883157
J. Smiljanić, "Utjecaj temperature i tlaka na protok permeata kod koncentriranja soka aronije nanofiltracijom", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:883157