prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj temperature i tlaka na protok permeata kod koncentriranja soka aronije nanofiltracijom
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj temperature i tlaka na protok permeata kod koncentriranja soka aronije nanofiltracijom

Smiljanić, Jelena
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Smiljanić, J. (2013). Utjecaj temperature i tlaka na protok permeata kod koncentriranja soka aronije nanofiltracijom (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:883157

Smiljanić, Jelena. "Utjecaj temperature i tlaka na protok permeata kod koncentriranja soka aronije nanofiltracijom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:883157

Smiljanić, Jelena. "Utjecaj temperature i tlaka na protok permeata kod koncentriranja soka aronije nanofiltracijom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:883157

Smiljanić, J. (2013). 'Utjecaj temperature i tlaka na protok permeata kod koncentriranja soka aronije nanofiltracijom', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 05.12.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:883157

Smiljanić J. Utjecaj temperature i tlaka na protok permeata kod koncentriranja soka aronije nanofiltracijom [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 05.12.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:883157

J. Smiljanić, "Utjecaj temperature i tlaka na protok permeata kod koncentriranja soka aronije nanofiltracijom", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:883157

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.