prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj sistema za destilaciju na kakvoću destilata od jabuke
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj sistema za destilaciju na kakvoću destilata od jabuke

Prce, Matea
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Prce, M. (2012). Utjecaj sistema za destilaciju na kakvoću destilata od jabuke (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:496744

Prce, Matea. "Utjecaj sistema za destilaciju na kakvoću destilata od jabuke." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:496744

Prce, Matea. "Utjecaj sistema za destilaciju na kakvoću destilata od jabuke." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:496744

Prce, M. (2012). 'Utjecaj sistema za destilaciju na kakvoću destilata od jabuke', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:496744

Prce M. Utjecaj sistema za destilaciju na kakvoću destilata od jabuke [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 28.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:496744

M. Prce, "Utjecaj sistema za destilaciju na kakvoću destilata od jabuke", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:496744

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.