prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj sistema za destilaciju na kakvoću destilata od jabuke
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj sistema za destilaciju na kakvoću destilata od jabuke

Prce, Matea (2012)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Fruits and Vegetables Technology

Cite this document

Prce, M. (2012). Utjecaj sistema za destilaciju na kakvoću destilata od jabuke (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:496744

Prce, Matea. "Utjecaj sistema za destilaciju na kakvoću destilata od jabuke." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:496744

Prce, Matea. "Utjecaj sistema za destilaciju na kakvoću destilata od jabuke." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:496744

Prce, M. (2012). 'Utjecaj sistema za destilaciju na kakvoću destilata od jabuke', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 12 July 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:496744

Prce M. Utjecaj sistema za destilaciju na kakvoću destilata od jabuke [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2012 [cited 2020 July 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:496744

M. Prce, "Utjecaj sistema za destilaciju na kakvoću destilata od jabuke", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:496744

Islandora Bookmark - Please login to use this feature