prikaz prve stranice dokumenta Mikrobna populacija minimalno procesiranog povrća
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Mikrobna populacija minimalno procesiranog povrća

Papak, Marija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za biologiju i mikrobiologiju

Citirajte ovaj rad

Papak, M. (2012). Mikrobna populacija minimalno procesiranog povrća (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:641043

Papak, Marija. "Mikrobna populacija minimalno procesiranog povrća." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:641043

Papak, Marija. "Mikrobna populacija minimalno procesiranog povrća." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:641043

Papak, M. (2012). 'Mikrobna populacija minimalno procesiranog povrća', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 03.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:641043

Papak M. Mikrobna populacija minimalno procesiranog povrća [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 03.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:641043

M. Papak, "Mikrobna populacija minimalno procesiranog povrća", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:641043

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.