prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj vremena miješanja i udjela vode u zamjesu na kvalitetu tjestenine
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj vremena miješanja i udjela vode u zamjesu na kvalitetu tjestenine

Krnić, Josipa
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica

Citirajte ovaj rad

Krnić, J. (2012). Utjecaj vremena miješanja i udjela vode u zamjesu na kvalitetu tjestenine (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:141140

Krnić, Josipa. "Utjecaj vremena miješanja i udjela vode u zamjesu na kvalitetu tjestenine." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:141140

Krnić, Josipa. "Utjecaj vremena miješanja i udjela vode u zamjesu na kvalitetu tjestenine." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:141140

Krnić, J. (2012). 'Utjecaj vremena miješanja i udjela vode u zamjesu na kvalitetu tjestenine', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 13.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:141140

Krnić J. Utjecaj vremena miješanja i udjela vode u zamjesu na kvalitetu tjestenine [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 13.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:141140

J. Krnić, "Utjecaj vremena miješanja i udjela vode u zamjesu na kvalitetu tjestenine", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:141140

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.