prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj vremena miješanja i udjela vode u zamjesu na kvalitetu tjestenine
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj vremena miješanja i udjela vode u zamjesu na kvalitetu tjestenine

Krnić, Josipa
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Cereal Technology

Cite this document

Krnić, J. (2012). Utjecaj vremena miješanja i udjela vode u zamjesu na kvalitetu tjestenine (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:141140

Krnić, Josipa. "Utjecaj vremena miješanja i udjela vode u zamjesu na kvalitetu tjestenine." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:141140

Krnić, Josipa. "Utjecaj vremena miješanja i udjela vode u zamjesu na kvalitetu tjestenine." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:141140

Krnić, J. (2012). 'Utjecaj vremena miješanja i udjela vode u zamjesu na kvalitetu tjestenine', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 23 September 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:141140

Krnić J. Utjecaj vremena miješanja i udjela vode u zamjesu na kvalitetu tjestenine [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2012 [cited 2020 September 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:141140

J. Krnić, "Utjecaj vremena miješanja i udjela vode u zamjesu na kvalitetu tjestenine", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:141140

Islandora Bookmark - Please login to use this feature