Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Katedra za primijenjenu kemiju, biokemiju i instrumentalne metode
Zastavniković, J. (2012). Utjecaj vrste pakiranja na antiradikalnu aktivnost, polifenolne antioksidanse i vitamin C u voćnim sokovima (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:710233
Zastavniković, Jasmina. "Utjecaj vrste pakiranja na antiradikalnu aktivnost, polifenolne antioksidanse i vitamin C u voćnim sokovima." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:710233
Zastavniković, Jasmina. "Utjecaj vrste pakiranja na antiradikalnu aktivnost, polifenolne antioksidanse i vitamin C u voćnim sokovima." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:710233
Zastavniković, J. (2012). 'Utjecaj vrste pakiranja na antiradikalnu aktivnost, polifenolne antioksidanse i vitamin C u voćnim sokovima', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 09.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:710233
Zastavniković J. Utjecaj vrste pakiranja na antiradikalnu aktivnost, polifenolne antioksidanse i vitamin C u voćnim sokovima [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 09.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:710233
J. Zastavniković, "Utjecaj vrste pakiranja na antiradikalnu aktivnost, polifenolne antioksidanse i vitamin C u voćnim sokovima", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:710233