Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Drobac, S. (2012). Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost biljnih ulja (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:658528
Drobac, Sanja. "Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost biljnih ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:658528
Drobac, Sanja. "Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost biljnih ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:658528
Drobac, S. (2012). 'Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost biljnih ulja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 02.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:658528
Drobac S. Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost biljnih ulja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 02.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:658528
S. Drobac, "Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost biljnih ulja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:658528