prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost biljnih ulja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost biljnih ulja

Drobac, Sanja
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering

Cite this document

Drobac, S. (2012). Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost biljnih ulja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:658528

Drobac, Sanja. "Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost biljnih ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:658528

Drobac, Sanja. "Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost biljnih ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:658528

Drobac, S. (2012). 'Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost biljnih ulja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 14 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:658528

Drobac S. Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost biljnih ulja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2012 [cited 2024 September 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:658528

S. Drobac, "Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost biljnih ulja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:658528

Please login to the repository to save this object to your list.