Drobac, S. (2012). Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost biljnih ulja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:658528
Drobac, Sanja. "Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost biljnih ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:658528
Drobac, Sanja. "Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost biljnih ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:658528
Drobac, S. (2012). 'Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost biljnih ulja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 14 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:658528
Drobac S. Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost biljnih ulja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2012 [cited 2024 September 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:658528
S. Drobac, "Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost biljnih ulja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:658528