prikaz prve stranice dokumenta Sadržaj vitamina C u komercijalnim voćnim sokovima i voću određen HPLC metodom
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Sadržaj vitamina C u komercijalnim voćnim sokovima i voću određen HPLC metodom

Vinko, Ljiljana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za kakvoću hrane

Citirajte ovaj rad

Vinko, Lj. (2012). Sadržaj vitamina C u komercijalnim voćnim sokovima i voću određen HPLC metodom (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:132411

Vinko, Ljiljana. "Sadržaj vitamina C u komercijalnim voćnim sokovima i voću određen HPLC metodom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:132411

Vinko, Ljiljana. "Sadržaj vitamina C u komercijalnim voćnim sokovima i voću određen HPLC metodom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:132411

Vinko, Lj. (2012). 'Sadržaj vitamina C u komercijalnim voćnim sokovima i voću određen HPLC metodom', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:132411

Vinko Lj. Sadržaj vitamina C u komercijalnim voćnim sokovima i voću određen HPLC metodom [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 28.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:132411

Lj. Vinko, "Sadržaj vitamina C u komercijalnim voćnim sokovima i voću određen HPLC metodom", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:132411

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.