prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj vrste pakiranja i temperature skladištenja na sadržaj polifenolnih spojeva i organskih kiselina u voćnim sokovima
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj vrste pakiranja i temperature skladištenja na sadržaj polifenolnih spojeva i organskih kiselina u voćnim sokovima

Jug, Nikolina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Katedra za primijenjenu kemiju i instrumentalne metode

Citirajte ovaj rad

Jug, N. (2012). Utjecaj vrste pakiranja i temperature skladištenja na sadržaj polifenolnih spojeva i organskih kiselina u voćnim sokovima (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:219963

Jug, Nikolina. "Utjecaj vrste pakiranja i temperature skladištenja na sadržaj polifenolnih spojeva i organskih kiselina u voćnim sokovima." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:219963

Jug, Nikolina. "Utjecaj vrste pakiranja i temperature skladištenja na sadržaj polifenolnih spojeva i organskih kiselina u voćnim sokovima." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:219963

Jug, N. (2012). 'Utjecaj vrste pakiranja i temperature skladištenja na sadržaj polifenolnih spojeva i organskih kiselina u voćnim sokovima', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:219963

Jug N. Utjecaj vrste pakiranja i temperature skladištenja na sadržaj polifenolnih spojeva i organskih kiselina u voćnim sokovima [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 20.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:219963

N. Jug, "Utjecaj vrste pakiranja i temperature skladištenja na sadržaj polifenolnih spojeva i organskih kiselina u voćnim sokovima", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:219963

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.