Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju voća i povrća
Bilić, B. (2011). Utjecaj dodatka biljnih ekstrakata na stabilnost antocijana soka kupine (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:574675
Bilić, Blanka. "Utjecaj dodatka biljnih ekstrakata na stabilnost antocijana soka kupine." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:574675
Bilić, Blanka. "Utjecaj dodatka biljnih ekstrakata na stabilnost antocijana soka kupine." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:574675
Bilić, B. (2011). 'Utjecaj dodatka biljnih ekstrakata na stabilnost antocijana soka kupine', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 09.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:574675
Bilić B. Utjecaj dodatka biljnih ekstrakata na stabilnost antocijana soka kupine [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 09.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:574675
B. Bilić, "Utjecaj dodatka biljnih ekstrakata na stabilnost antocijana soka kupine", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:574675