prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj načina pripreme voćnih čajeva na sadržaj polifenola i boju čajeva
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj načina pripreme voćnih čajeva na sadržaj polifenola i boju čajeva

Knežević, Ivana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Knežević, I. (2011). Utjecaj načina pripreme voćnih čajeva na sadržaj polifenola i boju čajeva (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:692704

Knežević, Ivana. "Utjecaj načina pripreme voćnih čajeva na sadržaj polifenola i boju čajeva." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:692704

Knežević, Ivana. "Utjecaj načina pripreme voćnih čajeva na sadržaj polifenola i boju čajeva." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:692704

Knežević, I. (2011). 'Utjecaj načina pripreme voćnih čajeva na sadržaj polifenola i boju čajeva', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:692704

Knežević I. Utjecaj načina pripreme voćnih čajeva na sadržaj polifenola i boju čajeva [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 23.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:692704

I. Knežević, "Utjecaj načina pripreme voćnih čajeva na sadržaj polifenola i boju čajeva", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:692704

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.