Jalšić, V. (2011). Optimiranje sastava probiotičkih mliječnih deserata s kesten pireom (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:242105
Jalšić, Valentina. "Optimiranje sastava probiotičkih mliječnih deserata s kesten pireom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:242105
Jalšić, Valentina. "Optimiranje sastava probiotičkih mliječnih deserata s kesten pireom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:242105
Jalšić, V. (2011). 'Optimiranje sastava probiotičkih mliječnih deserata s kesten pireom', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 10.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:242105
Jalšić V. Optimiranje sastava probiotičkih mliječnih deserata s kesten pireom [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 10.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:242105
V. Jalšić, "Optimiranje sastava probiotičkih mliječnih deserata s kesten pireom", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:242105