prikaz prve stranice dokumenta Karakterizacija proizvodnje autohtonih sireva na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Karakterizacija proizvodnje autohtonih sireva na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu

Tomas, Ana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Tomas, A. (2011). Karakterizacija proizvodnje autohtonih sireva na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:743486

Tomas, Ana. "Karakterizacija proizvodnje autohtonih sireva na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:743486

Tomas, Ana. "Karakterizacija proizvodnje autohtonih sireva na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:743486

Tomas, A. (2011). 'Karakterizacija proizvodnje autohtonih sireva na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:743486

Tomas A. Karakterizacija proizvodnje autohtonih sireva na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 23.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:743486

A. Tomas, "Karakterizacija proizvodnje autohtonih sireva na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:743486

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.