prikaz prve stranice dokumenta Karakterizacija proizvodnje autohtonih sireva na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Karakterizacija proizvodnje autohtonih sireva na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu

Tomas, Ana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Milk Technology

Cite this document

Tomas, A. (2011). Karakterizacija proizvodnje autohtonih sireva na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:743486

Tomas, Ana. "Karakterizacija proizvodnje autohtonih sireva na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:743486

Tomas, Ana. "Karakterizacija proizvodnje autohtonih sireva na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:743486

Tomas, A. (2011). 'Karakterizacija proizvodnje autohtonih sireva na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 14 May 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:743486

Tomas A. Karakterizacija proizvodnje autohtonih sireva na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2011 [cited 2022 May 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:743486

A. Tomas, "Karakterizacija proizvodnje autohtonih sireva na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:743486

Please login to the repository to save this object to your list.