Berger, N. (2010). Proizvodnja polutvrdih sireva na obiteljskom gospodarstvu Berger iz Varaždina (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:958536
Berger, Natalia. "Proizvodnja polutvrdih sireva na obiteljskom gospodarstvu Berger iz Varaždina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:958536
Berger, Natalia. "Proizvodnja polutvrdih sireva na obiteljskom gospodarstvu Berger iz Varaždina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:958536
Berger, N. (2010). 'Proizvodnja polutvrdih sireva na obiteljskom gospodarstvu Berger iz Varaždina', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:958536
Berger N. Proizvodnja polutvrdih sireva na obiteljskom gospodarstvu Berger iz Varaždina [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:958536
N. Berger, "Proizvodnja polutvrdih sireva na obiteljskom gospodarstvu Berger iz Varaždina", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:958536