prikaz prve stranice dokumenta Proizvodnja polutvrdih sireva na obiteljskom gospodarstvu Berger iz Varaždina
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Proizvodnja polutvrdih sireva na obiteljskom gospodarstvu Berger iz Varaždina

Berger, Natalia
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Berger, N. (2010). Proizvodnja polutvrdih sireva na obiteljskom gospodarstvu Berger iz Varaždina (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:958536

Berger, Natalia. "Proizvodnja polutvrdih sireva na obiteljskom gospodarstvu Berger iz Varaždina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:958536

Berger, Natalia. "Proizvodnja polutvrdih sireva na obiteljskom gospodarstvu Berger iz Varaždina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:958536

Berger, N. (2010). 'Proizvodnja polutvrdih sireva na obiteljskom gospodarstvu Berger iz Varaždina', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:958536

Berger N. Proizvodnja polutvrdih sireva na obiteljskom gospodarstvu Berger iz Varaždina [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:958536

N. Berger, "Proizvodnja polutvrdih sireva na obiteljskom gospodarstvu Berger iz Varaždina", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:958536

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.