prikaz prve stranice dokumenta Proizvodnja polutvrdih sireva na obiteljskom gospodarstvu Berger iz Varaždina
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Proizvodnja polutvrdih sireva na obiteljskom gospodarstvu Berger iz Varaždina

Berger, Natalia
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Milk Technology

Cite this document

Berger, N. (2010). Proizvodnja polutvrdih sireva na obiteljskom gospodarstvu Berger iz Varaždina (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:958536

Berger, Natalia. "Proizvodnja polutvrdih sireva na obiteljskom gospodarstvu Berger iz Varaždina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:958536

Berger, Natalia. "Proizvodnja polutvrdih sireva na obiteljskom gospodarstvu Berger iz Varaždina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:958536

Berger, N. (2010). 'Proizvodnja polutvrdih sireva na obiteljskom gospodarstvu Berger iz Varaždina', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 20 October 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:958536

Berger N. Proizvodnja polutvrdih sireva na obiteljskom gospodarstvu Berger iz Varaždina [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2010 [cited 2020 October 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:958536

N. Berger, "Proizvodnja polutvrdih sireva na obiteljskom gospodarstvu Berger iz Varaždina", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:958536

Islandora Bookmark - Please login to use this feature