Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Klenkar, J. (2011). Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom modificiranih škrobova (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:664167
Klenkar, Jelena. "Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom modificiranih škrobova." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:664167
Klenkar, Jelena. "Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom modificiranih škrobova." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:664167
Klenkar, J. (2011). 'Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom modificiranih škrobova', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:664167
Klenkar J. Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom modificiranih škrobova [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:664167
J. Klenkar, "Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom modificiranih škrobova", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:664167