Klenkar, J. (2011). Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom modificiranih škrobova (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:664167
Klenkar, Jelena. "Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom modificiranih škrobova." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:664167
Klenkar, Jelena. "Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom modificiranih škrobova." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:664167
Klenkar, J. (2011). 'Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom modificiranih škrobova', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 29 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:664167
Klenkar J. Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom modificiranih škrobova [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2011 [cited 2025 January 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:664167
J. Klenkar, "Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom modificiranih škrobova", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:664167