prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom modificiranih škrobova
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom modificiranih škrobova

Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering

Cite this document

Klenkar, J. (2011). Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom modificiranih škrobova (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:664167

Klenkar, Jelena. "Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom modificiranih škrobova." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:664167

Klenkar, Jelena. "Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom modificiranih škrobova." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:664167

Klenkar, J. (2011). 'Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom modificiranih škrobova', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 23 June 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:664167

Klenkar J. Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom modificiranih škrobova [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2011 [cited 2022 June 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:664167

J. Klenkar, "Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom modificiranih škrobova", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:664167

Please login to the repository to save this object to your list.