prikaz prve stranice dokumenta Netermički postupci konzerviranja hrane
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Netermički postupci konzerviranja hrane

Kvesić, Ivana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Kvesić, I. (2009). Netermički postupci konzerviranja hrane (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:082910

Kvesić, Ivana. "Netermički postupci konzerviranja hrane." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:082910

Kvesić, Ivana. "Netermički postupci konzerviranja hrane." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:082910

Kvesić, I. (2009). 'Netermički postupci konzerviranja hrane', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 21.05.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:082910

Kvesić I. Netermički postupci konzerviranja hrane [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 21.05.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:082910

I. Kvesić, "Netermički postupci konzerviranja hrane", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:082910

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.