prikaz prve stranice dokumenta Oksidacijska stabilnost biljnih ulja s dodatkom propil galata i ekstrakta ružmarina
Pristup korisnicima matične ustanove
završni specijalistički
Oksidacijska stabilnost biljnih ulja s dodatkom propil galata i ekstrakta ružmarina

Volmut, Katica
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Volmut, K. (2010). Oksidacijska stabilnost biljnih ulja s dodatkom propil galata i ekstrakta ružmarina (Završni specijalistički). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:323377

Volmut, Katica. "Oksidacijska stabilnost biljnih ulja s dodatkom propil galata i ekstrakta ružmarina." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:323377

Volmut, Katica. "Oksidacijska stabilnost biljnih ulja s dodatkom propil galata i ekstrakta ružmarina." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:323377

Volmut, K. (2010). 'Oksidacijska stabilnost biljnih ulja s dodatkom propil galata i ekstrakta ružmarina', Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 27.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:323377

Volmut K. Oksidacijska stabilnost biljnih ulja s dodatkom propil galata i ekstrakta ružmarina [Završni specijalistički]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 27.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:323377

K. Volmut, "Oksidacijska stabilnost biljnih ulja s dodatkom propil galata i ekstrakta ružmarina", Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:323377

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.