Volmut, K. (2010). Oksidacijska stabilnost biljnih ulja s dodatkom propil galata i ekstrakta ružmarina (Professional thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:323377
Volmut, Katica. "Oksidacijska stabilnost biljnih ulja s dodatkom propil galata i ekstrakta ružmarina." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:323377
Volmut, Katica. "Oksidacijska stabilnost biljnih ulja s dodatkom propil galata i ekstrakta ružmarina." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:323377
Volmut, K. (2010). 'Oksidacijska stabilnost biljnih ulja s dodatkom propil galata i ekstrakta ružmarina', Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:323377
Volmut K. Oksidacijska stabilnost biljnih ulja s dodatkom propil galata i ekstrakta ružmarina [Professional thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2010 [cited 2025 January 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:323377
K. Volmut, "Oksidacijska stabilnost biljnih ulja s dodatkom propil galata i ekstrakta ružmarina", Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:323377