prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj različitih vrsta žitarica i vode na strukturu ekstrudiranih proizvoda
Pristup korisnicima matične ustanove
završni specijalistički
Utjecaj različitih vrsta žitarica i vode na strukturu ekstrudiranih proizvoda

Bešlić (udano Gorički), Zrinka
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica

Citirajte ovaj rad

Bešlić (udano Gorički), Z. (2010). Utjecaj različitih vrsta žitarica i vode na strukturu ekstrudiranih proizvoda (Završni specijalistički). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239656

Bešlić (udano Gorički), Zrinka. "Utjecaj različitih vrsta žitarica i vode na strukturu ekstrudiranih proizvoda." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239656

Bešlić (udano Gorički), Zrinka. "Utjecaj različitih vrsta žitarica i vode na strukturu ekstrudiranih proizvoda." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239656

Bešlić (udano Gorički), Z. (2010). 'Utjecaj različitih vrsta žitarica i vode na strukturu ekstrudiranih proizvoda', Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 24.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239656

Bešlić (udano Gorički) Z. Utjecaj različitih vrsta žitarica i vode na strukturu ekstrudiranih proizvoda [Završni specijalistički]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 24.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239656

Z. Bešlić (udano Gorički), "Utjecaj različitih vrsta žitarica i vode na strukturu ekstrudiranih proizvoda", Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239656

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.