Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologije prerade žitarica
Bešlić (udano Gorički), Z. (2010). Utjecaj različitih vrsta žitarica i vode na strukturu ekstrudiranih proizvoda (Završni specijalistički). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239656
Bešlić (udano Gorički), Zrinka. "Utjecaj različitih vrsta žitarica i vode na strukturu ekstrudiranih proizvoda." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239656
Bešlić (udano Gorički), Zrinka. "Utjecaj različitih vrsta žitarica i vode na strukturu ekstrudiranih proizvoda." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239656
Bešlić (udano Gorički), Z. (2010). 'Utjecaj različitih vrsta žitarica i vode na strukturu ekstrudiranih proizvoda', Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239656
Bešlić (udano Gorički) Z. Utjecaj različitih vrsta žitarica i vode na strukturu ekstrudiranih proizvoda [Završni specijalistički]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239656
Z. Bešlić (udano Gorički), "Utjecaj različitih vrsta žitarica i vode na strukturu ekstrudiranih proizvoda", Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239656