prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj različitih vrsta žitarica i vode na strukturu ekstrudiranih proizvoda
Access restricted to students and staff of home institution
professional thesis
Utjecaj različitih vrsta žitarica i vode na strukturu ekstrudiranih proizvoda

Bešlić (udano Gorički), Zrinka
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Cereal Technology

Cite this document

Bešlić (udano Gorički), Z. (2010). Utjecaj različitih vrsta žitarica i vode na strukturu ekstrudiranih proizvoda (Professional thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239656

Bešlić (udano Gorički), Zrinka. "Utjecaj različitih vrsta žitarica i vode na strukturu ekstrudiranih proizvoda." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239656

Bešlić (udano Gorički), Zrinka. "Utjecaj različitih vrsta žitarica i vode na strukturu ekstrudiranih proizvoda." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239656

Bešlić (udano Gorički), Z. (2010). 'Utjecaj različitih vrsta žitarica i vode na strukturu ekstrudiranih proizvoda', Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 25 November 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239656

Bešlić (udano Gorički) Z. Utjecaj različitih vrsta žitarica i vode na strukturu ekstrudiranih proizvoda [Professional thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2010 [cited 2020 November 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239656

Z. Bešlić (udano Gorički), "Utjecaj različitih vrsta žitarica i vode na strukturu ekstrudiranih proizvoda", Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239656

Islandora Bookmark - Please login to use this feature