Bešlić (udano Gorički), Z. (2010). Utjecaj različitih vrsta žitarica i vode na strukturu ekstrudiranih proizvoda (Professional thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239656
Bešlić (udano Gorički), Zrinka. "Utjecaj različitih vrsta žitarica i vode na strukturu ekstrudiranih proizvoda." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239656
Bešlić (udano Gorički), Zrinka. "Utjecaj različitih vrsta žitarica i vode na strukturu ekstrudiranih proizvoda." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239656
Bešlić (udano Gorički), Z. (2010). 'Utjecaj različitih vrsta žitarica i vode na strukturu ekstrudiranih proizvoda', Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 20 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239656
Bešlić (udano Gorički) Z. Utjecaj različitih vrsta žitarica i vode na strukturu ekstrudiranih proizvoda [Professional thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2010 [cited 2024 October 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239656
Z. Bešlić (udano Gorički), "Utjecaj različitih vrsta žitarica i vode na strukturu ekstrudiranih proizvoda", Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239656