završni rad
Prebiotici i sinbiotici u mljekarskoj industriji

Larma, Krunoslav
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Larma, K. (2015). Prebiotici i sinbiotici u mljekarskoj industriji (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:772914

Larma, Krunoslav. "Prebiotici i sinbiotici u mljekarskoj industriji." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:772914

Larma, Krunoslav. "Prebiotici i sinbiotici u mljekarskoj industriji." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:772914

Larma, K. (2015). 'Prebiotici i sinbiotici u mljekarskoj industriji', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:772914

Larma K. Prebiotici i sinbiotici u mljekarskoj industriji [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 22.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:772914

K. Larma, "Prebiotici i sinbiotici u mljekarskoj industriji", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:772914

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.