diplomski rad
Ispitivanje aktivnosti alfa-amilaze u domaćim pivarskim sortama ječma

Dujković, Bojan
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za bioprocesno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Dujković, B. (2014). Ispitivanje aktivnosti alfa-amilaze u domaćim pivarskim sortama ječma (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:390905

Dujković, Bojan. "Ispitivanje aktivnosti alfa-amilaze u domaćim pivarskim sortama ječma." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:390905

Dujković, Bojan. "Ispitivanje aktivnosti alfa-amilaze u domaćim pivarskim sortama ječma." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:390905

Dujković, B. (2014). 'Ispitivanje aktivnosti alfa-amilaze u domaćim pivarskim sortama ječma', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:390905

Dujković B. Ispitivanje aktivnosti alfa-amilaze u domaćim pivarskim sortama ječma [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 28.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:390905

B. Dujković, "Ispitivanje aktivnosti alfa-amilaze u domaćim pivarskim sortama ječma", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:390905

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.