Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Palameta, A. (2015). Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost palmine masti (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:913387
Palameta, Anđelka. "Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost palmine masti." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:913387
Palameta, Anđelka. "Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost palmine masti." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:913387
Palameta, A. (2015). 'Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost palmine masti', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:913387
Palameta A. Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost palmine masti [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:913387
A. Palameta, "Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost palmine masti", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:913387