prikaz prve stranice dokumenta Proizvodnja novih tipova polutvrdih sireva s dodacima na obiteljskom gospodarstvu
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Proizvodnja novih tipova polutvrdih sireva s dodacima na obiteljskom gospodarstvu

Gubijan, Marina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Gubijan, M. (2011). Proizvodnja novih tipova polutvrdih sireva s dodacima na obiteljskom gospodarstvu (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:958077

Gubijan, Marina. "Proizvodnja novih tipova polutvrdih sireva s dodacima na obiteljskom gospodarstvu." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:958077

Gubijan, Marina. "Proizvodnja novih tipova polutvrdih sireva s dodacima na obiteljskom gospodarstvu." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:958077

Gubijan, M. (2011). 'Proizvodnja novih tipova polutvrdih sireva s dodacima na obiteljskom gospodarstvu', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:958077

Gubijan M. Proizvodnja novih tipova polutvrdih sireva s dodacima na obiteljskom gospodarstvu [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:958077

M. Gubijan, "Proizvodnja novih tipova polutvrdih sireva s dodacima na obiteljskom gospodarstvu", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:958077

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.