prikaz prve stranice dokumenta Proteini sirutke
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Proteini sirutke

Pavlović, Dajana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Pavlović, D. (2009). Proteini sirutke (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:115359

Pavlović, Dajana. "Proteini sirutke." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:115359

Pavlović, Dajana. "Proteini sirutke." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:115359

Pavlović, D. (2009). 'Proteini sirutke', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:115359

Pavlović D. Proteini sirutke [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 26.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:115359

D. Pavlović, "Proteini sirutke", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:115359

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.