prikaz prve stranice dokumenta Kakvoća pojedinih sorti pšenica s područja Međimurske županije
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Kakvoća pojedinih sorti pšenica s područja Međimurske županije

Sabol, Nataša
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica

Citirajte ovaj rad

Sabol, N. (2012). Kakvoća pojedinih sorti pšenica s područja Međimurske županije (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:976933

Sabol, Nataša. "Kakvoća pojedinih sorti pšenica s područja Međimurske županije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:976933

Sabol, Nataša. "Kakvoća pojedinih sorti pšenica s područja Međimurske županije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:976933

Sabol, N. (2012). 'Kakvoća pojedinih sorti pšenica s područja Međimurske županije', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:976933

Sabol N. Kakvoća pojedinih sorti pšenica s područja Međimurske županije [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 28.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:976933

N. Sabol, "Kakvoća pojedinih sorti pšenica s područja Međimurske županije", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:976933

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.