završni rad
Reološka svojstva različitih sorti jarog ječma uroda 2013./2014. godine

Koči, Matea
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Koči, M. (2016). Reološka svojstva različitih sorti jarog ječma uroda 2013./2014. godine (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:070131

Koči, Matea. "Reološka svojstva različitih sorti jarog ječma uroda 2013./2014. godine." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:070131

Koči, Matea. "Reološka svojstva različitih sorti jarog ječma uroda 2013./2014. godine." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:070131

Koči, M. (2016). 'Reološka svojstva različitih sorti jarog ječma uroda 2013./2014. godine', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:070131

Koči M. Reološka svojstva različitih sorti jarog ječma uroda 2013./2014. godine [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 26.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:070131

M. Koči, "Reološka svojstva različitih sorti jarog ječma uroda 2013./2014. godine", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:070131

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.