diplomski rad
Utjecaj procesnih parametara na zadržavanje tvari boje i arome vina od jabuke

Mihovilović, Mia
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Mihovilović, M. (2016). Utjecaj procesnih parametara na zadržavanje tvari boje i arome vina od jabuke (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977188

Mihovilović, Mia. "Utjecaj procesnih parametara na zadržavanje tvari boje i arome vina od jabuke." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977188

Mihovilović, Mia. "Utjecaj procesnih parametara na zadržavanje tvari boje i arome vina od jabuke." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977188

Mihovilović, M. (2016). 'Utjecaj procesnih parametara na zadržavanje tvari boje i arome vina od jabuke', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977188

Mihovilović M. Utjecaj procesnih parametara na zadržavanje tvari boje i arome vina od jabuke [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 19.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977188

M. Mihovilović, "Utjecaj procesnih parametara na zadržavanje tvari boje i arome vina od jabuke", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977188

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.