Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Food Technologies Sub-department of Food Engineering
Cite this document
Mihovilović, M. (2016). Utjecaj procesnih parametara na zadržavanje tvari boje i arome vina od jabuke (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977188
Mihovilović, Mia. "Utjecaj procesnih parametara na zadržavanje tvari boje i arome vina od jabuke." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977188
Mihovilović, Mia. "Utjecaj procesnih parametara na zadržavanje tvari boje i arome vina od jabuke." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977188
Mihovilović, M. (2016). 'Utjecaj procesnih parametara na zadržavanje tvari boje i arome vina od jabuke', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 06 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977188
Mihovilović M. Utjecaj procesnih parametara na zadržavanje tvari boje i arome vina od jabuke [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2016 [cited 2024 October 06] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977188
M. Mihovilović, "Utjecaj procesnih parametara na zadržavanje tvari boje i arome vina od jabuke", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977188