Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za mljekarstvo
Citirajte ovaj rad
Ivešić, I. (2016). Primjena računalne analize slike u ispitivanju funkcionalnih svojstava sira za pizzu (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:263286
Ivešić, Ivona. "Primjena računalne analize slike u ispitivanju funkcionalnih svojstava sira za pizzu." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:263286
Ivešić, Ivona. "Primjena računalne analize slike u ispitivanju funkcionalnih svojstava sira za pizzu." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:263286
Ivešić, I. (2016). 'Primjena računalne analize slike u ispitivanju funkcionalnih svojstava sira za pizzu', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 06.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:263286
Ivešić I. Primjena računalne analize slike u ispitivanju funkcionalnih svojstava sira za pizzu [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 06.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:263286
I. Ivešić, "Primjena računalne analize slike u ispitivanju funkcionalnih svojstava sira za pizzu", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:263286