diplomski rad
Mogućnost iskorištenja sirutke u proizvodnji grčkog tipa albuminskog sira

Ines Lacković (2016)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo
Citirajte ovaj rad

Lacković, I. (2016). Mogućnost iskorištenja sirutke u proizvodnji grčkog tipa albuminskog sira (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:346736

Lacković, Ines. "Mogućnost iskorištenja sirutke u proizvodnji grčkog tipa albuminskog sira." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:346736

Lacković, Ines. "Mogućnost iskorištenja sirutke u proizvodnji grčkog tipa albuminskog sira." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:346736

Lacković, I. (2016). 'Mogućnost iskorištenja sirutke u proizvodnji grčkog tipa albuminskog sira', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:346736

Lacković I. Mogućnost iskorištenja sirutke u proizvodnji grčkog tipa albuminskog sira [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 20.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:346736

I. Lacković, "Mogućnost iskorištenja sirutke u proizvodnji grčkog tipa albuminskog sira", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:346736