Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za mljekarstvo
Citirajte ovaj rad
Vidaček, Š. (2016). Primjena odabranih mješovitih starter kultura u proizvodnji sira tipa Feta (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:431517
Vidaček, Štefica. "Primjena odabranih mješovitih starter kultura u proizvodnji sira tipa Feta." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:431517
Vidaček, Štefica. "Primjena odabranih mješovitih starter kultura u proizvodnji sira tipa Feta." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:431517
Vidaček, Š. (2016). 'Primjena odabranih mješovitih starter kultura u proizvodnji sira tipa Feta', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:431517
Vidaček Š. Primjena odabranih mješovitih starter kultura u proizvodnji sira tipa Feta [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:431517
Š. Vidaček, "Primjena odabranih mješovitih starter kultura u proizvodnji sira tipa Feta", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:431517