diplomski rad
Primjena odabranih mješovitih starter kultura u proizvodnji sira tipa Feta

Štefica Vidaček (2016)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo
Citirajte ovaj rad

Vidaček, . (2016). Primjena odabranih mješovitih starter kultura u proizvodnji sira tipa Feta (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:431517

Vidaček, Štefica. "Primjena odabranih mješovitih starter kultura u proizvodnji sira tipa Feta." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:431517

Vidaček, Štefica. "Primjena odabranih mješovitih starter kultura u proizvodnji sira tipa Feta." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:431517

Vidaček, . (2016). 'Primjena odabranih mješovitih starter kultura u proizvodnji sira tipa Feta', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:431517

Vidaček . Primjena odabranih mješovitih starter kultura u proizvodnji sira tipa Feta [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 18.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:431517

. Vidaček, "Primjena odabranih mješovitih starter kultura u proizvodnji sira tipa Feta", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:431517