Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Jovičić, D. (2016). Utjecaj procesnih parametara i sastojaka na reološka svojstva emulzije ulja i vode (Završni specijalistički). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:494190
Jovičić, Daria. "Utjecaj procesnih parametara i sastojaka na reološka svojstva emulzije ulja i vode." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:494190
Jovičić, Daria. "Utjecaj procesnih parametara i sastojaka na reološka svojstva emulzije ulja i vode." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:494190
Jovičić, D. (2016). 'Utjecaj procesnih parametara i sastojaka na reološka svojstva emulzije ulja i vode', Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:494190
Jovičić D. Utjecaj procesnih parametara i sastojaka na reološka svojstva emulzije ulja i vode [Završni specijalistički]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 28.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:494190
D. Jovičić, "Utjecaj procesnih parametara i sastojaka na reološka svojstva emulzije ulja i vode", Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:494190