Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za procesno inženjerstvo Katedra za bioprocesno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Vukomanović, K. (2016). Usporedba dviju metoda za određivanje ukupnih polifenola u pivu (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:675212
Vukomanović, Katarina. "Usporedba dviju metoda za određivanje ukupnih polifenola u pivu." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:675212
Vukomanović, Katarina. "Usporedba dviju metoda za određivanje ukupnih polifenola u pivu." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:675212
Vukomanović, K. (2016). 'Usporedba dviju metoda za određivanje ukupnih polifenola u pivu', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 02.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:675212
Vukomanović K. Usporedba dviju metoda za određivanje ukupnih polifenola u pivu [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 02.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:675212
K. Vukomanović, "Usporedba dviju metoda za određivanje ukupnih polifenola u pivu", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:675212