Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za ispitivanje hrane i prehrane Katedra za biologiju i mikrobiologiju
Citirajte ovaj rad
Nikolić, L. (2016). Uloga mikroorganizama pri izolaciji biološki aktivnih tvari (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:724792
Nikolić, Lorna. "Uloga mikroorganizama pri izolaciji biološki aktivnih tvari." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:724792
Nikolić, Lorna. "Uloga mikroorganizama pri izolaciji biološki aktivnih tvari." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:724792
Nikolić, L. (2016). 'Uloga mikroorganizama pri izolaciji biološki aktivnih tvari', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 21.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:724792
Nikolić L. Uloga mikroorganizama pri izolaciji biološki aktivnih tvari [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 21.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:724792
L. Nikolić, "Uloga mikroorganizama pri izolaciji biološki aktivnih tvari", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:724792