završni rad
Prehrana kod povećanog kardiometaboličkog rizika u djece

Ivana Tkalec (2016)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu
Citirajte ovaj rad

Tkalec, I. (2016). Prehrana kod povećanog kardiometaboličkog rizika u djece (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:071072

Tkalec, Ivana. "Prehrana kod povećanog kardiometaboličkog rizika u djece." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:071072

Tkalec, Ivana. "Prehrana kod povećanog kardiometaboličkog rizika u djece." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:071072

Tkalec, I. (2016). 'Prehrana kod povećanog kardiometaboličkog rizika u djece', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:071072

Tkalec I. Prehrana kod povećanog kardiometaboličkog rizika u djece [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 22.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:071072

I. Tkalec, "Prehrana kod povećanog kardiometaboličkog rizika u djece", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:071072