Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju mesa i mlijeka
Citirajte ovaj rad
Veljković, V. (2016). Tehnologija proizvodnje tekućeg jogurta (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:647294
Veljković, Vladimir. "Tehnologija proizvodnje tekućeg jogurta." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:647294
Veljković, Vladimir. "Tehnologija proizvodnje tekućeg jogurta." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:647294
Veljković, V. (2016). 'Tehnologija proizvodnje tekućeg jogurta', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 21.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:647294
Veljković V. Tehnologija proizvodnje tekućeg jogurta [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 21.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:647294
V. Veljković, "Tehnologija proizvodnje tekućeg jogurta", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:647294