završni rad
Prehrana kod cerebrovaskularnih bolesti

Ana-Marija Zorčec (2016)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu
Citirajte ovaj rad

Zorčec, A. M. (2016). Prehrana kod cerebrovaskularnih bolesti (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:124492

Zorčec, Ana Marija. "Prehrana kod cerebrovaskularnih bolesti." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:124492

Zorčec, Ana Marija. "Prehrana kod cerebrovaskularnih bolesti." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:124492

Zorčec, A. M. (2016). 'Prehrana kod cerebrovaskularnih bolesti', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 12.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:124492

Zorčec AM. Prehrana kod cerebrovaskularnih bolesti [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 12.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:124492

A. M. Zorčec, "Prehrana kod cerebrovaskularnih bolesti", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:124492

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.