Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Prskalo, A. (2016). Određivanje tvari arome u crnim vinima erdutskog vinogorja (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:166955
Prskalo, Anamaria. "Određivanje tvari arome u crnim vinima erdutskog vinogorja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:166955
Prskalo, Anamaria. "Određivanje tvari arome u crnim vinima erdutskog vinogorja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:166955
Prskalo, A. (2016). 'Određivanje tvari arome u crnim vinima erdutskog vinogorja', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:166955
Prskalo A. Određivanje tvari arome u crnim vinima erdutskog vinogorja [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 25.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:166955
A. Prskalo, "Određivanje tvari arome u crnim vinima erdutskog vinogorja", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:166955